Снимки Фейсбук, Състезателката на Титан Мария Александра Арнаудова стана европейска шампионка по

...
Снимки Фейсбук, Състезателката на Титан Мария Александра Арнаудова стана европейска шампионка по
Коментари Харесай

Щангистката на Титан Мария Арнаудова стана европейска шампионка

Снимки Facebook, 

Състезателката на " Титан "  Мария Александра Арнаудова стана европейска шампионка по повдигане на тежести за кадетки до 17 години в категория до 71 кг. Възпитаничката на треньора Живко Николов беше безапелационна на подиума в Солун и завоюва всичките три златни оценки. Арнаудова направи шест от шест сполучливи опита и завърши с дуел от 165 кг (72+93), пишат на страницата на Българската федерация по повдигане на тежести във Facebook.



В изхвърлянето Арнаудова преодоля поредно 66, 69 и 72 кг, а в изтласкването тя се оправи с 88, 90 и 93 кг. Българката стана шампионка още в първия си опит във второто упражнение. Така Арнаудова извървя пътя до най-високото ходило, откакто предходната година на шампионата в Кишинев, Молдова, тя остана втора в категорията.

Втора в този момент се класира Йоана Йонита (Рум) със 158 кг (69+89), а последна на почетната стълбица се качи Лисон Форестие (Фр) със 152 кг (68+84).



Другата българка в категорията Валентина Арнаудова се класира шеста в дебюта си на сходен конгрес. Тя също е представителка на " Титан ", където се приготвя под управлението на Живко Николов. Валентина събра дуел от 137 кг (60+77).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР